miercuri, 9 ianuarie 2008

Daca va era dor de iarna...




Lumina perfecta


Printr-o intimplare! Mi-a iesit o poza de milioane din... intuitie! Eram la primele poze facute dupa ce am primit jucaria pentru toti Mosii - Craciun, Nicolae, sfinti si alte sarbatori care se lasa cu daruri. Imi doream de mult un aparat mai avansat, dupa ce am vazut ce pot face cu o stropitoare de HP. Acum am o "jucarie" de Canon S5IS... o bijuterie! Semiprofesionista, ce-i drept, insa perfecta pentru mine! Asa ca primele incercari au fost in parc, bineinteles! Si uitati ce mi-a iesit....

Micul dinozaur

Cum sa visezi la vara in mijlocul iernii!


Ne-am dorit cu totii zapada... Si a venit! Si, parca, nu se mai oprea! Nametii inca mai troneaza pe strazile Bucurestiului si, se pare, ca nu vor disparea prea curind. Abia ma cert mai tare cu vecinii pe locul de parcare... baietii "buni" care nu si-au dat zapada de pe masini si care, cu un tupeu fantastic, vin si-si parcheaza rabla pe locul curatat de noi. Si, daca mai incerci si postura de pieton, faci sport extrem la sigur! Asa ca ma cam gindesc la vara... la o anumita zi, pe o plaja din Halkidiki... ma rog, era la inceputul lui septembrie. O zi perfecta, in care mi-a fost lene sa ma ridic de pe rogojina ca sa fac o poza... Cum sa visezi la vara in mijlocul iernii? Inchide ochii... si gata!

joi, 3 ianuarie 2008

Debut fulminant!


Nu va speriati... nu sint un nou geniu! Doar inca o tipa pasionata de foto... si ceva texte! Asa ca sper sa nu va plictisiti prea tare cu gindurile mele si sa va delectati cu imaginile pe care le produc... Nu va feriti de comentarii, dar aveti grija... sint si eu o debutanta! :))

Aveti grija de voi...




Prima poza...

Turcia, 2007 - Nod pe Dardanele